Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

RRRRRRRe: Jestliže se Čechům radar nelíbí, mohou přece Topolánka...

Jsem trpce rozčarován.

Doufal jsem, že zde narazím na někoho, kdo bude ochoten diskutovat, reagovat na argumenty a nabízet protiargumenty. A čeho jsem se dočkal?

Žvástů.

Je mi líto, ale jinak to nazvat nelze. Chtěl jsem zde upozornit na to, že ruská nezávislá média (která kupříkladu jako jediná na světě označují v kavkazském konfliktu za agresora Gruzii) fungují velmi neseriózním způsobem, který je na dosah ruky od způsobů komunistické kremelské propagandy.

Protiargument nepřišel žádný. Nejprve jen pomatené posměšky a nesouvisející nesmysly.

http://www.nezakladnam.cz/cs/blogy/Roth/clanky/2008-08-23_re-re-jestlize-se-cechum-radar-nelibi-mohou-prece-topolanka

Potom zaručené důkazy o tom, že USA je mocností zla (jak bychom mohli pochybovat!).

http://www.nezakladnam.cz/cs/blogy/MilanPapcun/clanky/2008-08-25_rrrre-jestlize-se-cechum-radar-nelibi-mohou-prece-topolanka

A na závěr naprosto, ale opravdu naprosto nesmyslné, nesouvisející a z prstu vycucané... no ano, žvásty. Omlouvám se Vám, pane Papcune, ale jiné pojmenování mě opravdu nenapadá.

Jak jinak totiž hovořit o tom, že v souvislosti (či spíše bez ní) s ruskými médii mě odkážete na blog jakéhosi nadšence do konspiračních teorií, který je členem lidskoprávní organizace, která ani nejde najít na google, a který se v současnosti věnuje svatému boji s pornografií?

Rád bych Vám, pane Papcune, ještě ocitoval úvod tohoto Vašeho příspěvku:

"Nevím, já v USA nikdy nebyl, ani mě tahle země neláká, takže osobní zkušenosti s USA policií nemám. Jedno ale vím určitě - moc dělá z lidí hovada. A je velice malé procento těch, kteří si zachovají tvář. Jestli jste byl na vojně, tak asi víte, o čem mluvím.
Proto jsem proti zavádění policejního státu. Fízlování mobilů, domovní prohlídky bez udání důvodu - čeho se ještě dočkáme?! Nastane s radarem import amerických fašistických zákonů? "

Promiňte mi, ale tohle opravu míníte vážně? Tyhle bláboly jsou pro Vás opravdu argumentem? Pokud Vám tohle stačilo, abyste někoho přesvědčil o svém názoru, pak si dotyčný nezaslouží volební právo a měl by se vzdát svéprávnosti. Je totiž světu kolem sebe nebezpečný. A to nežertuji.

Ještě to ale nezvdávám. Přestože moje hledání někoho, kdo by byl ochoten a schopen opravdu diskutovat, je na těchto stránkách žalostně neúspěšné, nevzdávám to. Pořád doufám, že existují i odpůrci radaru, kteří skutečně mají co říci.

Jan Kotrba
Zhlédnuto 1420 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press