Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

9 x Re: Ondřej Mocek

Bojíte se cestovat z obav z teroristů? A kolik jste jich již potkal? Nebo kolik znáte lidí co se s terorismem už setkalo? Já jsem jednou jedinkrát potkal člověka, který přežil atentát poblíž atochy v madridu. Srovnám-li to například s tím kolik jsem potkal lidí kteří byli účastníky vážné či smrtelné nehody, tak je riziko terorismu opravdu zanedbatelné. V evropě bylo od roku 2002 celkem 252 obětí terorismu (toho "islámského") a to 191 v madridu, 37 v londýně a 24 v istanbulu. Té je 42 obětí ročně. I kdyby se všechny staly v čr, tak je to téměř zanedbatelné s tím kolik lidí zahyne na našich silnicích (cca 1000). Takže ničeho se nebojte.
Fanatici jsou všude. Například nárok Izraele na Palestinu spočívá v tom, že je to napsáno v bibli. To není fanatismus?
2000 obětí ve WTC nedává nikomu právo vykonávat vendetu na neviném obyvatelstvu. Vyspělá země se vyznačuje tím, že se nemstí (o vyspělosti USA lze pochybovat...). Včera byl v Praze zavražděn američan, mám se snad obávat bombardování?
Já teda žádný zisk z utrpení jiných lidí mít nechci. USA možná, ale to jen potvrzuje jejich zločinost. USA nejsou žádná norma aby někoho usměrňovali. Například v Chile usměrňovali pomocí Pinocheta. S tím taky souhlasíte? Evropa si vybrala diplomatickou cestu, protože je naštěstí stále morálně výš než USA. Hlavně co se týče oblasti lidských práv (vězně zatím ještě nemučíme).
Víte, s tou ekonomickou strategií, zvláštní je, že v Iráku slouží soukromá agentura (pokrokové USA už zprivatizovaly i armádu, tak daleko se Topolánek ještě nedostal), jejímž vlastníkem není nikdo jiný než D.Cheyney (proslul prodejem zbraní do "demokratické" Barmy), na válce v Iráku profitují zbrojařské koncerny spoluvlastněné D.C. My bychom to nazvali střet zájmů, v USA je to bezproblémů (myslím, že Čunek by v USA udělal kariéru). Mylsím, že hlavy států se zasazují o jiné věci než je národní bezpečnost.
Ať se na věci dívám, jakse dívám, kdyby zájmy americké vlády byly sebeušlechtilejší, nemohu pominout porušování lidských práv a masakry, za které mají USA zodpovědnost. Říkám NE této zločinnosti, a toto ne je zároveň NE radaru zločinného státu jako jsou USA (platí i pro ostatní zločinné země).
Na závěr, muslimové se vyznačují velkou pohostinností, úctou k cizincům a respektem k jiným náboženstvím a kulturám (tedy něčím co naše skvěla eu-am super civilizace nezná) . Místo vděku mají naše pohrdání a válku.
Zhlédnuto 1431 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press