Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Ještě není dobojováno, pane Nováku

Hmm pěkné, ale evropští socialisté nejsou jen Tony Blair, většina je proti radaru! O tom však raději pomlčíte, že? A co se týká předvolebních kampaní, ODS podepsala jakousi smlouvu s občany ČR a dnes z ní zbyly jen cáry! Jak řekl pan Topolánek " nemůžeme lidem říct co chystáme, to by nás nikdo nevolil". Jak pravdivé!
Ovšem pan Topolánek také řekl, že mají poslanci hlasovat dle svého názoru a nenechat si diktovat stranami, ale sám chce diktovat poslancům celé koalice jak mají myslet. A vyhrožuje pádem vlády ( ne, že by mě to mrzelo). V tom však rozpor nevidíte? Že by ta modrá slepota? Nebo co je povoleno pánu není dovoleno kmánu?
Pozor, co se týká Melčáka a Pohanky tak jde o to, že když vyslyšeli Miloše Zemana, aby podpořili vznik vlády (nepleťte si s poslušnou podporou vládních návrhů), tak by ho měli vyslyšet i když jim radí ať nehlasují pro radar! No uvidíme.
A jsem rád, že se "hlásíte" ke svému pokrytectví, alibismu, populismu a dalším Vašim kladům. Hold když není argument tak se musí oponent okřiknout, že? Pan Topolánek je Vám dobrým učitelem!

přeji Vám pěkný večer a dobrou noc

Pavel Smetana
Zhlédnuto 1265 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press